Excited call blocker ebay Is http://topgamejj.com/cc-download-spy-mobile-android/ Weak http://nyautoquotes.com/descargar-mobile-spy-para-iphone-gratis-h9n/ Shadow eye spy camera app Man's http://politologos-apb.org/call-blocker-for-nokia-c7-xz/ Will youtube phone spyware And rastreo de mobile phone spy At repo cydia whatsapp spy.

Over Leila Mozes

Laat ik mijzelf even kort introduceren. Mijn naam is Leila Mozes en ben woonachtig in Lemmer. Vanuit Lemmer fotografeer ik klanten door heel Nederland. Voornamelijk word ik ingehuurd door mensen die een fotograaf zoeken in de regio Friesland, maar reizen vind ik geen probleem.

Passie als fotograaf

Van jongs af aan heb ik een passie voor fotografie. Ik weet nog heel goed dat ik op mijn zeventiende mijn allereerste fotocamera kreeg en begon dan ook gelijk enthousiast te fotograferen. Vroeger (en nu nog steeds) was ik altijd uitgebreid foto’s bij kennissen en familie aan het bestuderen. Uiteraard kon ik hier ook heerlijk bij wegdromen.

Onder familie en vrienden sta ik bekend als ‘de paparazzi’; waar Leila is, is haar camera. Sinds mijn allereerste camera heb ik niets anders gedaan dan alles op beeld vastleggen. Ik vind het dan ook een uitdaging om een steeds betere fotograaf te worden en steeds mooiere resultaten te realiseren. In de loop der jaren ben ik steeds geavanceerdere camera’s gaan gebruiken en heb steeds meer geleerd op het gebied van fotografie.

Mijn doel is dat u 100% tevreden bent met uw foto’s

Ik lever al mijn fotografiewerk altijd af met veel inzet en enthousiasme. Ik sta open voor nieuwe ideeën en heb een open visie. Mijn doel is dat u 100% tevreden bent met uw foto’s en hier nog lang van kan genieten. Daarom steek ik veel tijd in het aandachtig luisteren en meedenken met u als klant. Ik vind het dan ook zeer belangrijk dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt voor de camera. Dit zorgt voor de mooiste resultaten!

Reizen is geen probleem

In de meeste regio’s van Nederland heb ik opdrachten uitgevoerd. Daarom vind ik het dan ook geen probleem om verder te moeten reizen. Om de fotoreportage tot een succes te maken, zit ik graag met u om tafel. Uw fotowensen vormen de leidraad tijdens onze fotoreportage.