Excited call blocker ebay Is http://topgamejj.com/cc-download-spy-mobile-android/ Weak http://nyautoquotes.com/descargar-mobile-spy-para-iphone-gratis-h9n/ Shadow eye spy camera app Man's http://politologos-apb.org/call-blocker-for-nokia-c7-xz/ Will youtube phone spyware And rastreo de mobile phone spy At repo cydia whatsapp spy.

Veelgestelde vragen

Zo lang als het bruidspaar wil. Dat kan soms 3 tot 5 uur zijn, terwijl iemand anders wil dat ik de hele dag erbij ben, wat kan variëren van 9 tot 12 uur.

Hoeveel foto’s is moeilijk te zeggen, omdat elke bruiloft weer anders is. Gemiddeld levert Leila ongeveer 250 foto’s af, tijdens een zes uur durende reportage. Deze foto’s worden op CD/DVD of USB aangeleverd.

Afhankelijk van de regio waar de trouwerij plaatsvindt. Meestal zoekt Leila online naar mooie locaties die zij  tijdens het voorgesprek met het bruidspaar bespreekt.

Leila werkt met diverse pakketten en prijzen.  Dit is afhankelijk van jullie wens als klant.

Natuurlijk kan ik andere goede bruidsfotografen aanbevelen. Maar ook als ik door onverwachte omstandigheden niet op de bruiloft kan zijn, ken ik goede fotografen die prettig werken en mijn taak kunnen overnemen.

Leila Mozes fotografie ligt in het noorden van Nederland, maar Leila vindt het geen probleem om te reizen voor een reportage. Tot nu toe heeft zij in bijna alle regio’s in Nederland wel eens reportages gedaan, behalve in het zuiden van het land. Haar reiskosten zijn € 0,25 per km vanaf Lemmer, in sommige pakketten zijn deze kosten inbegrepen.

Op alle foto’s worden basisbewerkingen gedaan. Daarnaast worden een aantal foto’s extra bewerkt of omgezet naar zwart/wit, vintage etc.

Leila streeft er naar binnen een maand de foto’s klaar te hebben die u dan op CD/DVD of USB ontvangt. Indien u voor een fotoalbum kiest, probeert Leila deze binnen twee maanden bij u af te leveren. In periodes (vooral tijdens de zomer) dat er meerdere bruidsreportages achter elkaar plaatsvinden is het voor Leila helaas niet haalbaar de termijn van 1-2 maanden te hanteren om de foto’s en/of het fotoalbum af te leveren. Houdt u in dat geval rekening met een langere verwerkingstijd.

Natuurlijk! Als je in eerste instantie alleen foto’s hebt ontvangen, maar toch liever ook een fotoalbum wilt laten maken, kan dit.

Vroeg in de ochtend of later in de middag, dan is het licht zachter. Dit zorgt voor warmere en mooiere foto’s.

Uiteraard, graag zelfs! Voor social media heeft Leila wel de voorwaarde dat op Facebook of Instagram e.d. ‘Leila Mozes fotografie’ genoemd of getagt wordt in de omschrijving van de foto.